Praktiskt information

Föreställningen och cirkusen

Föreställningen varar 2 timmar inklusive 15 - 20 minuters paus. Insläppet öppnar en halvtimme innan föreställningen. Hos Cirkus Maximum sitter alla på bekväma stolar med ryggstöd. Tältet är alltid väl uppvärmt vid behov. Stäng av er mobiltelefon under föreställningen, samt observera att videofilmning inte är tillåten.
Biljetter köper Ni i kassan mellan klockan 12-13, kassan öppnar igen 2  timmar före föreställningen och är öppen tills föreställningen börjar.
Ni kan även köpa biljetter på Biljettforum.se och Cirkusmaximum.se
Vi tar de vanligaste betalkorten.
Innan och under föreställningen samt i pausen, kan det förekomma fotografering, både för vår blogg samt för reklamsyfte. Vill ni ej vara vara med på bild var vänlig meddela vår programförsäljerska detta.

Rörelsehindrade

Rullstolsplatser kan endast köpas via Biljettforums kundtjänst på telefon 0771 130 150 eller i cirkuskassan speldagen. Ledsagarbiljetter á 100 kr säljs endast i cirkuskassan, tag gärna med ledsagarbevis.

Vi är mycket tacksammma om ni kommer en halvtimme innan föreställningen börjar och går direkt fram till kassan, och säger till att ni har en rullstol i sällskapet, då hjälper vi er med glädje in i tältet.

Barnvagnar

Det är ej möjligt att ta in barnvagnar i cirkustältet, av utrymningsskäl. Barnvagnar kan istället placeras i förtältet där de är bevakade under hela föreställningen.

Vinnarbiljetter

Vinnarbiljetter med text "PARKETT VINNARBILJETT" inlöses ej. De går heller ej att uppgradera till en logebiljett och betala mellanskillnaden. 
Vill Ni komplettera Era vinnarbiljetter är det PARKETT-biljetter Ni ska fråga efter. Vi rekommenderar att Ni kommer i god tid.

Förköp

På orter utan förköp köps biljetter i Cirkuskassan och på Biljettforum.se eller cirkusmaximum.se

Cirkuskassan är öppen speldagen mellan 12:00 - 13:00, samt öppnar igen 2 timmar före föreställningen och är öppen tills föreställningen börjar.

För andra praktiska detaljer eller information ring 0705 - 13 01 29 eller 0705-13 00 97 så hjälper Vi dig gärna.