Hyra Maximum

Många goda skäl

Säkert är Ditt företag framåt och ställer upp för kunder och anställda. Vem minns inte personalfesten i våras eller den fina korkskruven i julklapp? Men det gäller att bli bättre och våga vara lite annorlunda. Varför inte Cirkus Maximum? Det finns många goda och bra skäl att bjuda på cirkus. Med cirkus blir det en riktig fest för Dina kunder, anställda och deras familjer.

En vänlighet och omtanke som kan bli en riktig fjäder i hatten! Dessutom är det en goodwillaktivitet med ekonomi i, som kanske blir billigare än många andra alternativ beroende på hur Du själv bestämmer runt-omkring-arrangemangen. Att bjuda på cirkus, det kommer naturligtvis att tala om sig! Det är lite mer än det vanliga traditionella, ett originellt och annorlunda sätt att visa Dina kunder och anställda Din uppskattning.

Varför inte fira en god säsong, en bra affär, starta en kick-off eller helt enkelt visa Din uppskattning med att bjuda på en riktigt klassisk cirkusföreställning med världsartister som uppträder LIVE. Det är inte TV, DVD eller video där det går att backa bandet, utan det upplevs här och nu framför era egna ögon! För oss är det omöjliga okänt (...inom vissa gränser..)

Vi har möjligheter att arrangera en mängd olika specialarrangemang för Dig och Dina gäster.Innan föreställningen kan vi bjuda på något kallt eller varmt att äta och dricka medan Ni minglar tillsammans, vi kan visa Er runt i hela cirkusen, kika in till kamelerna och hästarna, kanske få se clownen som sminkar sig, trampa i sågspånet backstage
och insupa alla dofter av sågspån, spunnet socker, nypoppade popcorn och av spänning och förväntning inför föreställningen. Som exempel kan Du börja med att hälsa välkommen från kamelryggen. Tycker Du att kameler är för stora går det även bra med en något mindre dromedar.

Vill du bli road?

Kontakta oss för mer information på
telefon: 0325-661320, mobil 0705-130097 eller e-mail office@cirkusmaximum.se